Achterhoeks tripel bier

Nootsaeck Tripel

Dit is een Achterhoekse tripel vol met smaak en karakter

Nootsaeck tripel is een zeer toegankelijke donkere tripel van geroosterde vloermout gebrouwen. In deze heerlijke Achterhoekse tripel vind je de subtiele tonen van koffie, chocolade en steranijs. Dit maakt onze triple vol van smaak met een zachte afdronk.

Over Nootsaeck Triple

Subtiel en licht op de tong

Ambachtelijk gebrouwen blond bier, gemaakt van twee verschillende granen en twee hopsoorten. Deze granen zijn in een traditionele vloermouterij gekiemd. De challenger- en cascade hop komen van de Achterhoekse velden rondom Zieuwent. Een heel toegankelijk, zacht en doordrinkbaar bier met subtiele hoparoma’s.

Speciaalbier uit de Achterhoek

Boordevol lokale ingredienten

uit de Achterhoek

Zoals van al onze bieren komen de ingrediënten van dit bier uit de Achterhoek.  Twee verschillende gemoute granen geven dit bier een zachte smaak. Cascade en Challengerhop uit Zieuwent zorgen voor een fijn aroma en delicate hopbitterheid. Een mooi doordrinkbaar bier, net zoals de het karakter van de Achterhoeker vriendelijk en toegankelijk.

Subtiel en licht
op de tong

Zwaarte

Ingrediënten: water, gerstemout, hop en gist
Alcohol: 7,5,%
Energie: 66 cal per 100 gr
EBC: 30
IBU: 27

Ideale temperatuur:  8-10 graden Celsius

Achterhoeks tripel bier