Dark tripel

Over Nootsaeck
Dark Triple

Subtiel en licht op de tong

Ambachtelijk gebrouwen blond bier, gemaakt van twee verschillende granen en twee hopsoorten. Deze granen zijn in een traditionele vloermouterij gekiemd. De challenger- en cascade hop komen van de Achterhoekse velden rondom Zieuwent. Een heel toegankelijk, zacht en doordrinkbaar bier met subtiele hoparoma’s.

Boordevol lokale ingredienten

uit de Achterhoek

Zoals van al onze bieren komen de ingrediënten van dit bier uit de Achterhoek.  Twee verschillende gemoute granen geven dit bier een zachte smaak. Cascade en Challengerhop uit Zieuwent zorgen voor een fijn aroma en delicate hopbitterheid. Een mooi doordrinkbaar bier, net zoals de het karakter van de Achterhoeker vriendelijk en toegankelijk.

Subtiel en licht
op de tong

Zwaarte

Ingrediënten: water, gerstemout, hop en gist
Alcohol: 7,5,%
Energie: 66 cal per 100 gr
EBC: 30
IBU: 27

Ideale temperatuur:  8-10 graden Celsius

Onze smaken

Gebrouwen met passie en plezier

Echt Achterhoeks bier, gebrouwen met passie en plezier. Dat is onze slogan en motto. Wat je met plezier doet, dat groeit en bloeit, voeg daar een vleugje passie aan toe en je het het recept van Nootsaeck bier. Bier om te drinken, om van te genieten en bovenal om te ervaren. Ons assortiment is divers en uitdagend. Speciaal voor jou, om van je genieten, met passie en plezier!

Blond triple

Bock

Dark triple

Dubbel

Neipa

Blond