Nootsaeck

met smaak, passie & plezier

Streekbrouwerij Achterhoek maakt ambachtelijk bier, ook wel craftbeer genoemd, met pure ingrediënten uit de Achterhoek onder de naam Nootsaeck bier. Deze lokale grondstoffen geven het ambachterlijke bier uit de Achterhoek een herkenbare zachte, moutige smaak. Een smaakvol bier om met plezier van te genieten.

Oorsprong

in de Achterhoek

De oorsprong van de brouwerij ligt in Zeddam, waar een vriendengroep een aantal jaren samen bier brouwde. Het bier smaakte en er kwam vraag naar. Op enig moment besloten Johan Kolenbrander en Alby Mulder om de sprong in het diep te wagen en de zaak professioneel aan te pakken. Een pand werd gevonden in Doetinchem en vanaf daar begon de ontwikkeling van Nootsaeck bier. Johan en Alby hebben drie uitgangspunten waar ze zich steeds aan houden: smaak, passie en plezier.

Alby: ‘Als een van deze drie waarden niet meer volledig wordt beleefd dan wordt het tijd om elkaar eens diep in de ogen te kijken! Niet alleen willen we heel goed bier maken, dat staat niet voor niet bovenaan onze lijst, maar ook plezier hebben tijdens het proces.’

Nootsaeck

Echt bier uit de Achterhoek

Adres

Streekbrouwerij Achterhoek
Innovatieweg 40-01
7007 CD Doetinchem

Contact

tel.: 06-25558250
BTW nr : NL860788180B01
 kvk 76766772

Nootsaeck@2022  |  Realisatie: Vormontwerp