Bock

Nootsaeck Bock

Vier graansoorten in een bier,
dat voorspelt veel goeds.

Stevig Bock bier met diepe smaken. Vloermout, rode mout, tarwemout en chocolademout. Heerlijk om te drinken bij een wild- of stoofgerecht of tussendoor bij een kaas- en/of borrelplankje.

Over Nootsaeck Bock

Een bier voor de liefhebber van een stevige bock.

Ambachtelijk gebrouwen bockbier, gemaakt van vier verschillende granen en twee hopsoorten. Deze granen zijn in een traditionele vloermouterij gekiemd. De challenger- en Tettnang hop komen van de Achterhoekse velden rondom Zieuwent. Een echte stevige bock, redelijk droog maar wel vol en moutig van smaak met een delicaat aroma

Nootsaeck_Bock_glas

Boordevol lokale ingredienten

uit de Achterhoek

Zoals van al onze bieren komen de ingredienten van dit bier uit de Achterhoek.  Met zorg geteeld en met liefde gemaakt.

Subtiel en licht
op de tong

Zwaarte

Ingredienten: water, gerstemout, rode mout, cholcolademout en tarwemout, Challenger- en Tettnanghop.
Alcohol: 7,5%
Energie: 67 cal per 100 gr
EBC: 35
IBU: 20

Ideale temperatuur:  8-10 graden Celsius